скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
45
360h
вівторки :
47
376h
середи :
49
392h
четверги :
49
392h
п'ятниці :
45
360h
суботи :
0
0h
неділі :
0
0h
робочий час :
1880h
заробітна плата ($):
37600
0
0
0
0
0
48
48
3
2
0
0
3
0
1
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкових днів у цьому періоді:

Terça-feira de Carnaval : 
Sexta-feira Santa : 
Tiradentes : 
Dia do Trabalho : 
Independência : 
Nossa Senh. Aparecida : 
Finados : 
Proclamação República : 
Natal : 
..в Brasil
| Feriados nacionais
сьогодні, вівторок, 28 січень, 2020

робочий день : так
тиждень : 05 / 52
день року : 28 / 366
робочий день року : 19 / 253
приурочувати (UTC -03) : 20:47
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
13:47

UTC
-09
Alaska
14:47

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
15:47

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
16:47

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
17:47

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
18:47

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
19:47

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
20:47

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
22:47

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
23:47

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
00:47 (+1)

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
01:47 (+1)

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
02:47 (+1)

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
05:32 (+1)

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
06:47 (+1)

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
07:47 (+1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
08:47 (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
10:47 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
12:47 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
січ.

28
20:47
UTC -03
Калькулятор
Suisse
Australia
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
Argentina
Chile
Canada
México
Colombia
Venezuela
United Kingdom
Portugal
India
China
South Korea
France
Japan
España
Deutschland
Poland
Österreich
Italia
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel