Connect!
Export
Todo
Birthdays
Калькулятор
Річний календар
Місячний календар
Тижневий календар
Дані
API for developers
Стандартний експорт в Excel
Користувацький експорт в Excel
Експорт календаря в PDF
Вставити віджет
Todo list
мої дні народження
налаштування
Сторінка входу
Контактна інформація
Share

скільки робочих та святкових днів

з  
по

Святкові дні в році 2006 :

1.
Ano Novo  : 
😥
2.
Terça-feira de Carnaval  : 
3.
Sexta-feira Santa  : 
4.
Tiradentes  : 
5.
Dia do Trabalho  : 
6.
Corpus Christi  : 
7.
Independência  : 
8.
Nossa Senh. Aparecida  : 
9.
Finados  : 
10.
Proclamação República  : 
11.
Natal  : 


Визначте період
..в Brasil
| Feriados nacionais
сьогодні, субота, 13 липень, 2024

робочий день : ні (вихідний день)
тиждень : 28 / 52
день року : 195 / 366
робочий день року : 135 / 254
приурочувати (UTC -03) : 15:44
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
08:44

UTC
-09
Alaska
10:44

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
11:44

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
12:44

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
13:44

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
14:44

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
14:44

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
15:44

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
17:44

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
19:44

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
20:44

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
21:44

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
21:44

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
00:29 (+1)

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
01:44 (+1)

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
02:44 (+1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
03:44 (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
04:44 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
06:44 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
лип.

13
15:44
UTC -03
Калькулятор
Poland
Österreich
Italia
Schweiz
Australia
South Africa
New Zealand
Russia
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Netherlands
Belgique
Luxembourg
Working days world map
USA
Argentina
Chile
Canada
México
Colombia
Ecuador
Guatemala
Venezuela
Repú.Dominicana
United Kingdom & Ireland
Portugal
India
China
South Korea
France
Japan
España
Deutschland
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
Визначте період
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
Нагадування
Нагадування
make it periodic
make it periodic
Опис
робочий час
робочий час
/день
телеробота
заробітна плата
заробітна плата
$
Зберегти Зберегти
Видалити Видалити
Копіювати Копіювати
Вставити Вставити
×







My purchases
Sign out
API
API
контакти
Excel