скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
52
416
вівторки :
49
392
середи :
52
416
четверги :
51
408
п'ятниці :
48
384
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час (h):
2016
заробітна плата ($):
40320
0
0
0
0
0
52
52
1
3
0
1
4
1
0
Do not take account of public holidays falling on a weekend.

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2001 :

Ano Novo : 
Terça-feira de Carnaval : 
Sexta-feira Santa : 
Tiradentes : 
Dia do Trabalho : 
Independência : 
Nossa Senh. Aparecida : 
Finados : 
Proclamação República : 
Natal : 
Визначте період
..в Brasil
| Feriados nacionais
сьогодні, середа, 8 липень, 2020

робочий день : так
тиждень : 28 / 52
день року : 190 / 366
робочий день року : 131 / 253
приурочувати (UTC -03) : 11:47
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
04:47

UTC
-09
Alaska
06:47

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
07:47

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
08:47

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
09:47

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
10:47

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
10:47

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
11:47

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
13:47

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
15:47

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
16:47

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
17:47

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
17:47

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
20:32

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
21:47

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
22:47

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
23:47

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
00:47 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
02:47 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
лип.

08
11:47
UTC -03
Калькулятор
Suisse
Australia
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
Argentina
Chile
Canada
México
Colombia
Venezuela
United Kingdom
Portugal
India
China
South Korea
France
Japan
España
Deutschland
Poland
Österreich
Italia
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочий час
8h
/день
заробітна плата
$
/день
Зберегти
Видалити
×






API
контакти
Excel