скільки робочих та святкових днів

з  
по
The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Святкові дні в році 1992 :

Ano Novo : 
Terça-feira de Carnaval : 
Sexta-feira Santa : 
Tiradentes : 
Dia do Trabalho : 
Independência : 
Nossa Senh. Aparecida : 
Finados : 
Proclamação República : 
😥
Natal : 
Визначте період
..в Brasil
| Feriados nacionais
сьогодні, неділя, 23 січень, 2022

робочий день : ні (вихідний день)
тиждень : 03 / 52
день року : 23 / 365
робочий день року : 15 / 253
приурочувати (UTC -03) : 14:53
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
07:53

UTC
-09
Alaska
08:53

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
09:53

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
10:53

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
11:53

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
12:53

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
13:53

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
14:53

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
16:53

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
17:53

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
18:53

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
19:53

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
20:53

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
23:38

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
00:53 (+1)

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
01:53 (+1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
02:53 (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
04:53 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
06:53 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
січ.

23
14:53
UTC -03
Калькулятор
Suisse
Australia
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
Argentina
Chile
Canada
México
Colombia
Venezuela
United Kingdom
Portugal
India
China
South Korea
France
Japan
España
Deutschland
Poland
Österreich
Italia
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочі дні
телеробота
Опис
робочий час
робочий час
/день
заробітна плата
заробітна плата
$
Зберегти Зберегти
Видалити Видалити
×





Free account
Free account



API
API
контакти
Excel