Privacy policy
Upgrade your account to remove ads & more
допомога

скільки робочих та святкових днів

з  
по

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2024 :

Ano Novo : 
Terça-feira de Carnaval : 
Sexta-feira Santa : 
Tiradentes : 
Dia do Trabalho : 
Independência : 
Nossa Senh. Aparecida : 
Finados : 
Proclamação República : 
Natal : 
Визначте період
..в Brasil
| Feriados nacionais
сьогодні, субота, 31 липень, 2021

робочий день :
тиждень : / 52
день року : 0 / 0
робочий день року : 0 / 0
приурочувати (UTC -03) : 18:12
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
11:12

UTC
-09
Alaska
13:12

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
14:12

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
15:12

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
16:12

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
17:12

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
17:12

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
18:12

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
20:12

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
22:12

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
23:12

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
00:12 (+1)

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
00:12 (+1)

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
02:57 (+1)

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
04:12 (+1)

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
05:12 (+1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
06:12 (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
07:12 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
09:12 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
лип.

31
18:12
UTC -03
Калькулятор
Suisse
Australia
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
Argentina
Chile
Canada
México
Colombia
Venezuela
United Kingdom
Portugal
India
China
South Korea
France
Japan
España
Deutschland
Poland
Österreich
Italia
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочий час
8h
/день
заробітна плата
$
/день
Зберегти
Видалити
×





Free account



API
контакти
Excel