скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
49
392h
вівторки :
50
400h
середи :
52
416h
четверги :
52
416h
п'ятниці :
49
392h
суботи :
0
0h
неділі :
0
0h
робочий час :
2016h
заробітна плата ($):
40320
0
0
0
0
0
52
52
3
2
0
1
3
0
1
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2026 :

Ano Novo : 
Terça-feira de Carnaval : 
Sexta-feira Santa : 
Tiradentes : 
Dia do Trabalho : 
Independência : 
Nossa Senh. Aparecida : 
Finados : 
Proclamação República : 
Natal : 
..в Brasil
| Feriados nacionais
сьогодні, неділя, 26 січень, 2020

робочий день : ні (шкільні канікули)
тиждень : 04 / 52
день року : 26 / 366
робочий день року : 17 / 253
приурочувати (UTC -03) : 02:21
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
19:21 (-1)

UTC
-09
Alaska
20:21 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
21:21 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
22:21 (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
23:21 (-1)

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
00:21

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
01:21

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
02:21

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
04:21

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
05:21

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
06:21

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
07:21

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
08:21

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
11:06

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
12:21

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
13:21

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
14:21

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
16:21

UTC
+12
Auckland, Wellington
18:21

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
січ.

26
02:21
UTC -03
Калькулятор
Suisse
Australia
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
Argentina
Chile
Canada
México
Colombia
Venezuela
United Kingdom
Portugal
India
China
South Korea
France
Japan
España
Deutschland
Poland
Österreich
Italia
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel