скільки робочих та святкових днів

з  
по

Святкові дні в році 2020 :

1.
Ano Novo  : 
2.
Terça-feira de Carnaval  : 
3.
Sexta-feira Santa  : 
4.
Tiradentes  : 
5.
Dia do Trabalho  : 
6.
Corpus Christi  : 
😥
7.
Independência  : 
8.
Nossa Senh. Aparecida  : 
9.
Finados  : 
10.
Proclamação República  : 
😥
11.
Dia da Consciência Negra  : 
12.
Natal  : 


Визначте період
..в Brasil
| Feriados nacionais
сьогодні, субота, 13 квітень, 2024

робочий день : ні (вихідний день)
тиждень : 15 / 52
день року : 104 / 366
робочий день року : 72 / 255
приурочувати (UTC -03) : 23:08
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
16:08

UTC
-09
Alaska
18:08

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
19:08

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
20:08

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
21:08

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
22:08

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
22:08

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
23:08

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
01:08 (+1)

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
03:08 (+1)

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
04:08 (+1)

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
05:08 (+1)

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
05:08 (+1)

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
07:53 (+1)

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
09:08 (+1)

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
10:08 (+1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
11:08 (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
12:08 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
14:08 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
квіт.

13
23:08
UTC -03
Калькулятор
Österreich
Italia
Schweiz
Australia
South Africa
New Zealand
Russia
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Netherlands
Belgique
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
Argentina
Chile
Canada
México
Colombia
Ecuador
Venezuela
Repú.Dominicana
United Kingdom & Ireland
Portugal
India
China
South Korea
France
Japan
España
Deutschland
Poland
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочі дні
телеробота
Опис
робочий час
робочий час
/день
заробітна плата
заробітна плата
$
Зберегти Зберегти
Видалити Видалити
×







My purchases
Sign out
API
API
контакти
Excel