скільки робочих та святкових днів

з  
по

Святкові дні в році 2023 :

1.
Ano Novo  : 
😥
2.
Terça-feira de Carnaval  : 
3.
Sexta-feira Santa  : 
4.
Tiradentes  : 
5.
Dia do Trabalho  : 
6.
Independência  : 
7.
Nossa Senh. Aparecida  : 
8.
Finados  : 
9.
Proclamação República  : 
10.
Natal  : 


Визначте період
..в Brasil
| Feriados nacionais
сьогодні, неділя, 5 лютий, 2023

робочий день : ні (вихідний день)
тиждень : 05 / 52
день року : 36 / 365
робочий день року : 25 / 251
приурочувати (UTC -03) : 03:57
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
20:57 (-1)

UTC
-09
Alaska
21:57 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
22:57 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
23:57 (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
00:57

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
01:57

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
02:57

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
03:57

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
05:57

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
06:57

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
07:57

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
08:57

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
09:57

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
12:42

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
13:57

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
14:57

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
15:57

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
17:57

UTC
+12
Auckland, Wellington
19:57

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
лют.

05
03:57
UTC -03
Калькулятор
Schweiz
Australia
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
Argentina
Chile
Canada
México
Colombia
Venezuela
United Kingdom & Ireland
Portugal
India
China
South Korea
France
Japan
España
Deutschland
Poland
Österreich
Italia
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочі дні
телеробота
Опис
робочий час
робочий час
/день
заробітна плата
заробітна плата
$
Зберегти Зберегти
Видалити Видалити
×





Free account
Free account


Sign out
API
API
контакти
Excel