скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
52
416h
вівторки :
51
408h
середи :
50
400h
четверги :
52
416h
п'ятниці :
50
400h
суботи :
0
0h
неділі :
0
0h
робочий час :
2040h
заробітна плата ($):
40800
0
0
0
0
0
52
52
0
2
2
0
2
3
1
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2013 :

Ano Novo : 
Terça-feira de Carnaval : 
Sexta-feira Santa : 
Tiradentes : 
Dia do Trabalho : 
Independência : 
Nossa Senh. Aparecida : 
Finados : 
Proclamação República : 
Natal : 
..в Brasil
| Feriados nacionais
сьогодні, неділя, 8 грудень, 2019

робочий день : ні (шкільні канікули)
тиждень : 49 / 52
день року : 342 / 365
робочий день року : 239 / 255
приурочувати (UTC -03) : 17:27
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
10:27

UTC
-09
Alaska
11:27

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
12:27

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
13:27

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
14:27

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
15:27

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
16:27

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
17:27

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
19:27

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
20:27

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
21:27

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
22:27

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
23:27

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
02:12 (+1)

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
03:27 (+1)

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
04:27 (+1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
05:27 (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
07:27 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
09:27 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
груд.

08
17:27
UTC -03
Калькулятор
Suisse
Australia
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
Argentina
Chile
Canada
México
Colombia
Venezuela
United Kingdom
Portugal
India
China
South Korea
France
Japan
España
Deutschland
Poland
Österreich
Italia
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel