скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
15
120
вівторки :
15
120
середи :
13
104
четверги :
14
112
п'ятниці :
13
104
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час :
560
заробітна плата ($):
11200
0
0
0
0
0
14
15
0
0
1
0
1
2
0
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки:
робочий час
заробітна плата

Святкових днів у цьому періоді:

Nossa Senh. Aparecida : 
Finados : 
Proclamação República : 
Natal : 
..в Brasil
| Feriados nacionais
сьогодні, неділя, 22 вересень, 2019

робочий день : ні (вихідний день)
тиждень : 38 / 52
день року : 265 / 365
робочий день року : 185 / 255
приурочувати (UTC -03) : 15:18
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
08:18

UTC
-09
Alaska
10:18

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
11:18

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
12:18

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
13:18

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
14:18

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
14:18

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
15:18

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
17:18

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
19:18

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
20:18

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
21:18

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
21:18

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
00:03 (+1)

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
01:18 (+1)

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
02:18 (+1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
03:18 (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
04:18 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
06:18 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
вер.

22
15:18
UTC -03
Калькулятор
Suisse
Australia
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
Argentina
Chile
Canada
México
Colombia
Venezuela
United Kingdom
Portugal
India
China
South Korea
France
Japan
España
Deutschland
Poland
Österreich
Italia
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel