скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
28
224
вівторки :
31
248
середи :
31
248
четверги :
30
240
п'ятниці :
28
224
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час (h):
1184
заробітна плата ($):
23680
0
0
0
0
0
30
30
3
0
0
1
2
0
2
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкових днів у цьому періоді:

Corpus Christi : 
Independência : 
Criação do Território Federal : 
Nossa Senh. Aparecida : 
Finados : 
Proclamação República : 
Dia da Consciência Negra : 
Natal : 
..в Brasil
| Amapá
сьогодні, понеділок, 1 червень, 2020

робочий день : так
тиждень : 23 / 52
день року : 153 / 366
робочий день року : 102 / 249
приурочувати (UTC -03) : 09:05
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
02:05

UTC
-09
Alaska
04:05

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
05:05

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
06:05

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
07:05

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
08:05

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
08:05

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
09:05

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
11:05

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
13:05

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
14:05

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
15:05

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
15:05

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
17:50

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
19:05

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
20:05

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
21:05

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
22:05

UTC
+12
Auckland, Wellington
00:05 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
черв.

01
09:05
UTC -03
Калькулятор
Suisse
Australia
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
Argentina
Chile
Canada
México
Colombia
Venezuela
United Kingdom
Portugal
India
China
South Korea
France
Japan
España
Deutschland
Poland
Österreich
Italia
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні  
Опис *
Зберегти
Видалити
×






API
контакти
Excel