скільки робочих та святкових днів

з  
по

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 1992 :

Ano Novo : 
Terça-feira de Carnaval : 
Autonomia Tocantins : 
Sexta-feira Santa : 
Tiradentes : 
Dia do Trabalho : 
Corpus Christi : 
Independência : 
Padroeira do Estado Tocantins : 
Criação do estado Tocantins : 
Nossa Senh. Aparecida : 
Finados : 
Proclamação República : 
Natal : 
Визначте період
..в Brasil
| Tocantins
сьогодні, неділя, 26 вересень, 2021

робочий день : ні (вихідний день)
тиждень : 38 / 52
день року : 269 / 365
робочий день року : 183 / 249
приурочувати (UTC -03) : 07:04
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
00:04

UTC
-09
Alaska
02:04

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
03:04

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
04:04

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
05:04

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
06:04

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
06:04

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
07:04

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
09:04

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
11:04

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
12:04

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
13:04

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
13:04

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
15:49

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
17:04

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
18:04

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
19:04

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
20:04

UTC
+12
Auckland, Wellington
23:04

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
вер.

26
07:04
UTC -03
Калькулятор
Suisse
Australia
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
Argentina
Chile
Canada
México
Colombia
Venezuela
United Kingdom
Portugal
India
China
South Korea
France
Japan
España
Deutschland
Poland
Österreich
Italia
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
телеробота
робочий час
8h
/день
заробітна плата
$
/день
Зберегти
Видалити
×





Free account



API
контакти
Excel