скільки робочих та святкових днів

з  
по

Святкових днів у цьому періоді:

1.
Independência  : 
2.
Nossa Senh. Aparecida  : 
3.
Finados  : 
4.
Proclamação República  : 
5.
Natal  : 
😥


Визначте період
..в Brasil
| Paraíba
сьогодні, неділя, 7 серпень, 2022

робочий день : ні (вихідний день)
тиждень : 31 / 52
день року : 219 / 365
робочий день року : 149 / 250
приурочувати (UTC -03) : 18:19
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
11:19

UTC
-09
Alaska
13:19

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
14:19

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
15:19

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
16:19

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
17:19

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
17:19

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
18:19

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
20:19

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
22:19

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
23:19

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
00:19 (+1)

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
00:19 (+1)

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
03:04 (+1)

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
04:19 (+1)

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
05:19 (+1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
06:19 (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
07:19 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
09:19 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
серп.

07
18:19
UTC -03
Калькулятор
Schweiz
Australia
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
Argentina
Chile
Canada
México
Colombia
Venezuela
United Kingdom & Ireland
Portugal
India
China
South Korea
France
Japan
España
Deutschland
Poland
Österreich
Italia
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочі дні
телеробота
Опис
робочий час
робочий час
/день
заробітна плата
заробітна плата
$
Зберегти Зберегти
Видалити Видалити
×





Free account
Free account


Sign out
API
API
контакти
Excel