скільки робочих та святкових днів

з  
по

Святкові дні в році 1995 :

1.
Ano Novo  : 
😥
2.
Terça-feira de Carnaval  : 
3.
Sexta-feira Santa  : 
4.
Tiradentes  : 
5.
Dia do Trabalho  : 
6.
Independência  : 
7.
Nossa Senh. Aparecida  : 
8.
Finados  : 
9.
Proclamação República  : 
10.
Natal  : 


Визначте період
..в Brasil
| Feriados nacionais
сьогодні, п'ятниця, 7 жовтень, 2022

робочий день : так
тиждень : 40 / 52
день року : 280 / 365
робочий день року : 196 / 253
приурочувати (UTC -03) : 05:29
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
22:29 (-1)

UTC
-09
Alaska
00:29

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
01:29

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
02:29

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
03:29

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
04:29

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
04:29

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
05:29

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
07:29

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
09:29

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
10:29

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
11:29

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
11:29

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
14:14

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
15:29

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
16:29

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
17:29

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
19:29

UTC
+12
Auckland, Wellington
21:29

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
жовт.

07
05:29
UTC -03
Калькулятор
Schweiz
Australia
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
Argentina
Chile
Canada
México
Colombia
Venezuela
United Kingdom & Ireland
Portugal
India
China
South Korea
France
Japan
España
Deutschland
Poland
Österreich
Italia
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочі дні
телеробота
Опис
робочий час
робочий час
/день
заробітна плата
заробітна плата
$
Зберегти Зберегти
Видалити Видалити
×





Free account
Free account


Sign out
API
API
контакти
Excel