скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
52
416
вівторки :
51
408
середи :
50
400
четверги :
52
416
п'ятниці :
50
400
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час :
2040
заробітна плата ($):
40800
0
0
0
0
0
52
52
0
2
2
0
2
3
1
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки:
робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2013 :

Ano Novo : 
Terça-feira de Carnaval : 
Sexta-feira Santa : 
Tiradentes : 
Dia do Trabalho : 
Independência : 
Nossa Senh. Aparecida : 
Finados : 
Proclamação República : 
Natal : 
..в Brasil
| Feriados nacionais
сьогодні, середа, 26 червень, 2019

робочий день : так
тиждень : 26 / 52
день року : 177 / 365
робочий день року : 123 / 255
приурочувати (UTC -03) : 21:39
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
14:39

UTC
-09
Alaska
16:39

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
17:39

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
18:39

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
19:39

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
20:39

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
20:39

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
21:39

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
23:39

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
01:39 (+1)

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
02:39 (+1)

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
03:39 (+1)

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
03:39 (+1)

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
06:24 (+1)

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
07:39 (+1)

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
08:39 (+1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
09:39 (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
10:39 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
12:39 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
лип.

26
21:39
UTC -03
Калькулятор
Suisse
Australia
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
Argentina
Chile
Canada
México
Colombia
Venezuela
United Kingdom
Portugal
India
China
South Korea
France
Japan
España
Deutschland
Poland
Österreich
Italia
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel