скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
51
408h
вівторки :
51
408h
середи :
50
400h
четверги :
51
408h
п'ятниці :
50
400h
суботи :
0
0h
неділі :
0
0h
робочий час :
2024h
заробітна плата ($):
40480
0
0
0
0
0
52
52
1
2
2
1
2
3
2
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2013 :

Ano Novo : 
Terça-feira de Carnaval : 
Sexta-feira Santa : 
Tiradentes : 
Dia do Trabalho : 
Corpus Christi : 
Dia de Santa Catarina : 
Independência : 
Nossa Senh. Aparecida : 
Finados : 
Proclamação República : 
Dia de Santa Catarina de Alexandria : 
Natal : 
..в Brasil
| Santa Catarina
сьогодні, неділя, 26 січень, 2020

робочий день : ні (шкільні канікули)
тиждень : 04 / 52
день року : 26 / 366
робочий день року : 17 / 250
приурочувати (UTC -03) : 01:38
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
18:38 (-1)

UTC
-09
Alaska
19:38 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
20:38 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
21:38 (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
22:38 (-1)

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
23:38 (-1)

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
00:38

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
01:38

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
03:38

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
04:38

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
05:38

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
06:38

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
07:38

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
10:23

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
11:38

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
12:38

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
13:38

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
15:38

UTC
+12
Auckland, Wellington
17:38

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
січ.

26
01:38
UTC -03
Калькулятор
Suisse
Australia
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
Argentina
Chile
Canada
México
Colombia
Venezuela
United Kingdom
Portugal
India
China
South Korea
France
Japan
España
Deutschland
Poland
Österreich
Italia
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel