скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
49
392
вівторки :
50
400
середи :
52
416
четверги :
51
408
п'ятниці :
49
392
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час (h):
2008
заробітна плата ($):
40160
0
0
0
0
0
52
52
3
2
1
1
3
0
1
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
Визначте період

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 1992 :

Ano Novo : 
Terça-feira de Carnaval : 
Sexta-feira Santa : 
Tiradentes : 
Dia do Trabalho : 
Corpus Christi : 
Independência : 
Nossa Senh. Aparecida : 
Finados : 
Proclamação República : 
Natal : 
Визначте період
..в Brasil
| Minas Gerais
сьогодні, четвер, 26 листопад, 2020

робочий день : так
тиждень : 48 / 52
день року : 331 / 366
робочий день року : 228 / 252
приурочувати (UTC -03) : 04:11
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
21:11 (-1)

UTC
-09
Alaska
22:11 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
23:11 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
00:11

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
01:11

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
02:11

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
03:11

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
04:11

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
06:11

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
07:11

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
08:11

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
09:11

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
10:11

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
12:56

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
14:11

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
15:11

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
16:11

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
18:11

UTC
+12
Auckland, Wellington
20:11

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
лист.

26
04:11
UTC -03
Калькулятор
Suisse
Australia
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
Argentina
Chile
Canada
México
Colombia
Venezuela
United Kingdom
Portugal
India
China
South Korea
France
Japan
España
Deutschland
Poland
Österreich
Italia
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочий час
8h
/день
заробітна плата
$
/день
Зберегти
Видалити
×






API
контакти
Excel